Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Negen aanhoudingen in illegaal gokpand

Den Haag – Negen aanhoudingen in illegaal gokpand

Na een anonieme tip over een illegaal gokpand in de Weimarstraat deden politieagenten in de nacht van zaterdag 20 januari een inval in dit bedrijfspand. Hierbij werden acht mannen en een vrouw aangehouden in een ruimte bij een professionele pokertafel.

Naast de informatie over de illegale gokpraktijken in het leegstaande bedrijfspand kregen de agenten ook de tip dat er die avond meerdere mensen aanwezig waren. Rond 00.32 uur traden de agenten in het pand naar binnen.
Achterin troffen zij een ruimte aan met daarin een professionele pokertafel. Op de tafel lagen pokerfiches. In deze kamer en in een aangrenzende kamer waren negen personen aanwezig. Zij werden aangehouden voor illegaal gokken en overgebracht naar het politiebureau. De leeftijden van de verdachten variëren van 35 tot 58 jaar oud. Twee van de verdachten zijn afkomstig uit Zoetermeer en Honselersdijk, een van hen had geen vaste woon- of verblijfplaats en de overige zijn afkomstig uit Den Haag. Uit de fouillering van alle verdachten kwam een bedrag van ruim 4000 euro naar boven. De pokertafel, alle andere pokerattributen en de aangetroffen administratie zijn door de agenten in beslag genomen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte woningoverval aangehouden

Rechercheurs van de districtsrecherche Den Haag-Zuid hielden woensdagmiddag 20 juni een ve…