Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Arrestaties in onderzoek ontvoering Eindhoven

Eindhoven – Arrestaties in onderzoek ontvoering Eindhoven

In het onderzoek naar een ontvoering in Eindhoven hield de politie donderdagavond 26 oktober rond 21.30 uur in Alkmaar een 31-jarige man uit die plaats aan. Eerder werd in de zaak al een 45-jarige man uit Eindhoven aangehouden.

De twee zouden betrokken zijn geweest bij de ontvoering van een jonge vrouw vanaf het station in Eindhoven. In de vroege ochtend van zaterdag 27 mei werd zij daar door twee mannen meegenomen in een auto. In een woning in Son werd de vrouw uren vastgehouden. Na haar vrijlating waarschuwt ze de politie bij een tankstation in Son en Breugel.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man in gestolen auto rijdt met hoge snelheid door Breda

Na een achtervolging door Breda hebben agenten aan de Vloed een 25-jarige man uit Zundert …