Home Overijssel Deventer Zutphen – Deventernaar aangehouden na bedreiging conducteur

Zutphen – Deventernaar aangehouden na bedreiging conducteur

In Zutphen heeft de politie donderdagavond laat een 38-jarige man uit Deventer aangehouden omdat hij een conducteur had bedreigd.

De man zat in de trein van Zwolle richting Nijmegen. Toen de conducteur hem wilde controleren op zijn vervoersbewijs hield hij zich kennelijk slapend. Toen de conducteur hem aantikte schoot hij overeind en begon te schreeuwen. Daarbij bedreigde hij de conducteur met de dood. Gewaarschuwde agenten wachtten de trein op bij station Zutphen, waar de man werd aangehouden. De Deventernaar was onder invloed van alcohol. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Door de conducteur is aangifte gedaan.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Scooterrijder verongelukt na aanrijding met trein

Een scooterrijder is donderdagochtend 19 juli om het leven gekomen nadat hij is aangereden…