Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Straatroof Eindhoven opgelost dankzij 2 anonieme tips

Eindhoven – Straatroof Eindhoven opgelost dankzij 2 anonieme tips

Op 2 juli 2017 werd een jonge vrouw slachtoffer van een straatroof op de Noord Brabantlaan in Eindhoven.

Ze wordt al fietsend door een groepje jongens aangesproken en vervolgens tegengehouden en naar de grond geschopt en geslagen. Ze pakken haar tas af en gaan er vandoor. Niet veel later pinnen ze contactloos met de pinpas van de vrouw bij een cafetaria aan de Kloosterdreef. Dankzij de haarscherpe beelden van de beveiligingscamera's in de cafetaria kon de politie in augustus de foto's van de nog 2 onbekende verdachten tonen. En met succes. Het team kreeg twee anonieme tips binnen en mede daardoor konden de twee jongens vorige week worden aangehouden.  Het gaat om een 16-jarige en 17-jongen uit Eindhoven. Eerder hield de politie al twee 17-jarige jongens aan voor de ze zaak. 

Alle verdachten zijn verhoord en er wordt dossier tegen hen opgemaakt. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…