Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven, Geldrop – Getuigen gezocht in onderzoek naar mogelijke ontvoering

Eindhoven, Geldrop – Getuigen gezocht in onderzoek naar mogelijke ontvoering

De politie is een onderzoek begonnen naar een mogelijke ontvoering. Een 52-jarige man uit Geldrop werd daarvan het slachtoffer. Hij werd vrijdagochtend zwaargewond aangetroffen in Eindhoven.

Rond 3.30 uur kreeg de politie een melding van iemand die de man vond in een auto aan de Jan van Eyckgracht in Eindhoven. Dit gebeurde nadat het slachtoffer om hulp had geroepen. Hij werd met zware verwondingen aan onder meer zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij had verklaard ontvoerd te zijn geweest. Daarop is direct een onderzoek gestart. De technische recherche onderzocht de plaats delict. De auto is voor sporenonderzoek in beslag genomen en er is een buurtonderzoek opgestart. Er wordt onder meer gekeken of er in de directe omgeving van de Jan van Eyckgracht camera’s hangen die mogelijk relevante zaken in beeld hebben gebracht.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Berkel-Enschot – Twee arrestaties na diefstalpoging camera

Twee Tillburgers (23 en 46) jaar zijn zondag 15 juli 2018 omstreeks 23.50 uur op de Streep…