Home Zuid-Holland Rotterdam Hoogvliet – Politie zoekt brandstichter van auto’s Hoogvliet

Hoogvliet – Politie zoekt brandstichter van auto’s Hoogvliet

In de nacht van donderdag op vrijdag 27 oktober ontstond er brand bij drie auto’s aan de Ekster in Hoogvliet. De politie is op zoek naar getuigen.

Vannacht rond 00.50 uur kwam er een melding binnen dat er een auto in brand stond op de Ekster. Uiteindelijk ging het om drie voertuigen die in rook op gingen. Ook een nabij gelegen huis raakte beschadigd. 

De politie gaat uit van brandstichting en is meteen een onderzoek gestart. Momenteel bekijkt de recherche de beschikbare camerabeelden en doet onderzoek naar de achtergronden van de brandstichting. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Heeft u iets gezien?
De brand ontstond mogelijk om 00.45 uur ’s nachts. Heeft u iets gezien of gehoord rond die tijd, of wellicht eerder op de avond? Of heeft u iets verdachts gezien wat kan helpen om deze zaak op te lossen? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politieagenten bedreigd, verdachte aangehouden

Twee politieagenten hielden maandagochtend 16 juli een 43-jarige man uit Den Haag aan die …