Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Getuigen van steekincident gezocht

Eindhoven – Getuigen van steekincident gezocht

Bij een steekincident ter hoogte van de uitgang van de parkeergarage aan de Ten Hagestraat zijn zondagmorgen 3 september rond 4.30 uur twee mannen gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De twee mannen liepen op de Ten Hagestraat. Op het moment dat zij de uitgang passeerden, reed net een auto met daarin een aantal mannen de garage uit. Vervolgens ontstond een ruzie tussen het tweetal te voet en de inzittenden. Dat leidde er uiteindelijk toe dat de twee voetgangers diverse malen met een scherp voorwerp zijn gestoken. De inzittenden van de auto gingen er snel vandoor. De twee gewonde mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld aan hun verwondingen. Het gaat om een 29-jarige Eindhovenaar en een 34-jarige man uit België.

Door de politie wordt grondig onderzoek verricht naar de exacte toedracht van het incident. Er is technisch onderzoek verricht en er werden al diverse getuigen gehoord. Ook wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn die gebruikt kunnen worden in het onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man in gestolen auto rijdt met hoge snelheid door Breda

Na een achtervolging door Breda hebben agenten aan de Vloed een 25-jarige man uit Zundert …