Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Grondstoffen voor drugs aangetroffen; een man opgepakt

Eindhoven – Grondstoffen voor drugs aangetroffen; een man opgepakt

Nadat een oplettende burger de politie had gemeld dat er mogelijk iemand met een vuurwapen in een busje rondreed, werd kort daarna op de Karel de Grotelaan een verdachte aangehouden. Daarbij loste een agent een waarschuwingsschot.

Agenten kwamen achter het betreffende busje te rijden en sommeerden de bestuurder te stoppen. Dat deed hij inderdaad, maar hij ging er ook meteen te voet vandoor. Een politieagent loste een waarschuwingsschot, maar ondanks dat rende hij door. Na een zoektocht met meerdere politiemensen werd de verdachte alsnog gevonden. Hij had zich in de bosjes verstopt. De man, een 20-jarige inwoner van Zundert, werd gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. Een vuurwapen werd niet bij hem of in zijn nabijheid gevonden.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Getuigen overval cafetaria gezocht

Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen…