Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee aanhoudingen bij aso-verkeerscontrole Rotterdam

Rotterdam – Twee aanhoudingen bij aso-verkeerscontrole Rotterdam

Bij een grote verkeerscontrole in Rotterdam zijn op 24 mei twee verdachten wegens wapenbezit aangehouden. Er werden 42 bekeuringen geschreven. Agenten uit het Centrum en Delfshaven dirigeerden met collega’s van Team Verkeer weggebruikers naar het Museumpark. Daar werden onder meer papieren nagekeken en werden brom- en snorfietsen op de rollerbank gezet.

De controle was goed en wel bezig, toen een achtervolging van een scooterbestuurder ontstond. Een motoragent zag hem veel te hard op de Rochussenstraat rijden en wist hem te achterhalen en aan te spreken. De man reed er echter vandoor en reed zo asociaal hard dat de achtervolging omwille van de veiligheid werd gestaakt. Korte tijd later werd zijn scooter gevonden en in beslaggenomen. De bestuurder was er lopend vandoor en de politie onderzoekt wie het is.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Enschedeër wint nachtje cel in Rotterdam

‘Wie wordt onze verdachte voor een dag en een nacht?’ zo luidde de oproep op het Twitter-a…