Home Noord-Brabant Eindhoven Ggrote eindshow van RAAK! op 12 mei

Ggrote eindshow van RAAK! op 12 mei

Op zondag 12 mei vindt in het Parktheater de grote finale plaats van project RAAK! Dit project heeft als doel kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar te begeleiden in het ontwikkelen van hun talent, om dit uiteindelijk te tonen in een wervelende eindshow. En dat is ontzettend goed gelukt!

26 kinderen verdeeld over 16 acts zullen zich 12 mei presenteren in één doorlopende show en hun allerbeste beentje voor zetten. Zij zullen laten zien wat zij tijdens de workshops van de coaches en van elkaar geleerd hebben en hoe zij hiermee hun eigen act beter en steviger gemaakt hebben. Het hele project is bedacht en georganiseerd door drie studenten Theater-, Film- en Televisiewetenschappen van de Universiteit Utrecht. Ook voor hen wordt het een spannende dag. Komen alle factoren en talenten op het goede moment bij elkaar?

Kom zelf kijken in het Parktheater en geniet van al het jonge talent uit Eindhoven! Voor alle moeders is er nog een speciale verrassing.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…