Home Noord-Brabant Eindhoven Vader en zoon aangehouden na inbraakmelding en inrijden op agent

Vader en zoon aangehouden na inbraakmelding en inrijden op agent

De politie heeft zaterdagavond een vader en een zoon uit Eindhoven aangehouden omdat ze verdacht worden van twee inbraken aan de Boschdijk en het inrijden op een agent. Rond 22.15 uur meldde een getuige dat hij glasgerinkel had gehoord en twee personen op een scooter had zien wegrijden. Gewaarschuwde agenten zagen de scooter vervolgens op de Boschdijk rijden. De bijrijder, een man van 23 jaar, sprong er vanaf en werd door de politiemensen aangehouden. De bestuurder ging er op de scooter vandoor, waarbij hij tegen een agent aan reed die hem wilde laten stoppen. De politieman viel op de grond en liep letsel op aan een been en een hand. De verdachte reed verder en ging er vandoor. Rond 23.00 uur zagen andere agenten hem op de Oirschotsedijk rijden. Ze lieten hem stoppen en hielden de 44-jarige man aan. Beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Bij de politie zijn inmiddels twee aangiften van inbraak aan de Boschdijk binnengekomen: één in een woning en één in een garage. De politie onderzoekt of het aangehouden duo hiermee te maken heeft.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…