Home Noord-Brabant Eindhoven Man aangehouden na diefstallen uit winkel en kantoor

Man aangehouden na diefstallen uit winkel en kantoor

De politie heeft woensdagmiddag rond 13.45 uur in een woning aan de Hoogstraat een 46-jarige man uit Eindhoven aangehouden op verdenking van meerdere diefstallen. Hij zou op zaterdag 2 februari vanuit de personeelskantine van een winkel aan het Franz Leharplein goederen hebben meegenomen, waaronder een mobiele telefoon en een rijbewijs. Ook zou hij geld van personeel hebben gestolen. Daarnaast verdenkt de politie hem van de diefstal van drie portemonnees van medewerkers van een bedrijf aan de Stratumsedijk op maandag 4 februari. Dankzij camerabeelden en getuigenverklaringen kwam de politie op het spoor van de nu aangehouden verdachte. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…