Home Noord-Brabant Eindhoven Vuurwapens aangetroffen bij inval in Best

Vuurwapens aangetroffen bij inval in Best

De politie heeft bij een inval op een woonwagencentrum aan de Terraweg in Best dinsdagmorgen twee vuurwapens aangetroffen. Er was bij de politie informatie binnengekomen dat er op een perceel van het woonwagencentrum wapens zouden kunnen zijn. De politie is dinsdagmorgen om 9 uur met ongeveer 30 politiemensen een zoeking gestart in die woning en bijbehorend terrein. Daar werden uiteindelijk twee vuurwapens en munitie aangetroffen. Twee mannen van 57 en 35 jaar uit Best zijn aangehouden voor het bezit van wapens. De zaak zal verder onderzocht worden.

Bij het doorzoeken van het terrein trof de politie een ingegraven container aan waar ongeveer 100 hennepplanten gekweekt werden. Hiervoor zijn nog geen verdachten aangehouden. De container wordt leeggeruimd en er wordt melding gedaan aan de gemeente over dit illegaal bouwwerk.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…