Home Noord-Brabant Eindhoven Benjamin Herman naar Caf;e Wilhelmina

Benjamin Herman naar Caf;e Wilhelmina

Benjamin Herman is vooral bekend van New Cool Collective. Maar om de saxofonist goed te leren kennen is natuurlijk dit pianoloze trio het ideale formaat. Op maandag 22 april treedt hij op in Cafe Wilhelmina. Na het succesvolle album ‘Deal’, waar een heus symfonieorkest bij aan te pas kwam, gaat Benjamin Herman in 2013 weer als vanouds met Ernst Glerum (contrabas) en Joost Patocka (drums) op pad. Puttend uit een enorm repertoire van 25 jaar speelervaring met de meest uiteenlopende muzikale samenwerkingen plus uit repertoire van zijn nieuwste album, staat het trio garant voor een avond virtuositeit en visie, uniek op de vaderlandse podia.

[youtube]pNnVYBpHTNI[/youtube]

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…