Home Noord-Brabant Eindhoven Vier zwaargewonden bij eenzijdig verkeersongeval

Vier zwaargewonden bij eenzijdig verkeersongeval

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Spoordonkseweg in Oirschot raakten vrijdagmorgen rond 4.00 uur de vier inzittenden van een personenauto ernstig gewond. Door nog onbekende botste hun voertuig frontaal tegen een boom. Door de klap raakten twee van hen bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. Een arts van een traumaheli verleende ter plaatse assistentie. De inzittenden zijn naar verschillende ziekenhuizen overgebracht. De bestuurder is een Hongaar en van de andere inzittenden is de identiteit nog niet vastgesteld. Nadat de politie het sporenonderzoek had afgerond werd de weg rond 6.00 uur vrijgegeven voor het overige verkeer.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…