Home Noord-Brabant Eindhoven DNA-hit leidt tot aanhouding voor twee inbraken in 2009

DNA-hit leidt tot aanhouding voor twee inbraken in 2009

De politie heeft woensdagmorgen rond 8.30 uur een 43-jarige Eindhovenaar aangehouden in zijn woning. De man wordt ervan verdacht dat hij in 2009 twee inbraken heeft gepleegd in Best en Eindhoven. In beide gevallen werden sieraden en elektronische apparatuur meegenomen. Bij allebei de inbraken werd door de technische recherche DNA-materiaal veilig gesteld. Onlangs leverde dat een ‘hit’ op in de databank van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). De 43-jarige Eindhovenaar werd uiteindelijk woensdagmorgen aangehouden en is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…