Home Noord-Brabant Eindhoven PSV accepteert schorsing Dries Mertens

PSV accepteert schorsing Dries Mertens

PSV accepteert het schikkingsvoorstel voor Dries Mertens van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, naar aanleiding van een onderzoek door de aanklager betaald voetbal naar aanleiding van een moment tijdens PSV-RKC Waalwijk. Volgens de aanklager heeft Mertens zich op 16 maart 2013, in de wedstrijd PSV–RKC Waalwijk, schuldig gemaakt aan een ‘gewelddadige handeling jegens een tegenspeler door met de arm op buitensporige wijze richting het hoofd van de tegenspeler te gaan en deze daarbij te raken’. Naast de tv-beelden is nog een andere belastende verklaring bij de KNVB binnen gekomen, waardoor de aanklager tot de straf is gekomen. Mertens mist daardoor de komende twee competitiewedstrijden tegen Roda JC en Willem II.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…