Home Noord-Brabant Den Bosch Vughtenaar met drugs in Veldhoven aangehouden in in Eindhoven gestolen bestelauto

Vughtenaar met drugs in Veldhoven aangehouden in in Eindhoven gestolen bestelauto

Een toevallige controle in Veldhoven is een 40-jarige inwoner van Vught duur komen te staan. Surveillerende agenten zagen vrijdagochtend rond 1.30 vanaf de Oortlaan op de Spica een bestelauto stil staan met zijn lichten aan. Dat bevreemdde de agenten en ze besloten poolshoogte te gaan nemen. Voordat ze daar waren, reed de auto weg. Eén van de agenten gaf de man een stopteken. Bij controle van de gegevens van de bestuurder bleek hij geen rijbewijs meer te hebben. De bestelauto waarin hij reed, was donderdagochtend gestolen in Eindhoven. Ook had de man drugs en een mes bij zich. Alles is in beslag genomen. De man is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Politie onderzoekt geweldsincident in woning en ontdekt vuurwapen en drugs

Het onderzoek naar een geweldsincident in een woning aan de Langdonkstraat in Helmond leid…