Home Overijssel Zwolle Jongen aangehouden met mes op zak

Jongen aangehouden met mes op zak

De politie heeft donderdagmiddag een 19-jarige Zwollenaar aangehouden met een mes op zak. Agenten zagen de jongen rond 17.00 uur op de Willemsvaart, zonder helm achterop een scooter zitten. Hierop hielden agenten de jongen staande. Bij verdere controle bleek de Zwollenaar in het bezit van een mes. Hierop is hij aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Voor het niet dragen van een helm ontvangt hij een boete. Het mes is in beslag genomen.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…