Home Economie IFS ontvangt grote order van Ericsson

IFS ontvangt grote order van Ericsson

IFS op het Flight Forum in Eindhoven, gaat hun IFS Metrix Service Management aan telecommunicatieleverancier Ericsson leveren. Het Zweedse telecommunicatiebedrijf ondersteunt met deze servicemanagementoplossing zijn bedrijfskritische processen in de businessunit Hardware Services. Het contract tussen IFS en Ericsson omvat dienstverlening, softwarelicenties en onderhoud. De totale waarde van de order bedraagt circa twee miljoen dollar.

De IFS-oplossing ondersteunt Ericsson in zijn wereldwijde hardwarediensten, inclusief alle logistieke activiteiten. Onderdeel van het contract is de implementatie van IFS Metrix Service Management Mobile voor Android (MMA). De implementatie start per direct. Het bedrijf werkt voor tweeduizend klanten in bijna zestig landen en heeft 2.700 medewerkers in dienst. IFS behaalde in 2011 een netto-omzet van 295 miljoen euro.

Laad meer Economie

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…