Home Noord-Brabant Eindhoven transavia.com viert nieuwe thuisbasis Eindhoven Airport met gratis tickets

transavia.com viert nieuwe thuisbasis Eindhoven Airport met gratis tickets

transavia.com vliegt al geruime tijd vanaf Eindhoven Airport, maar vanaf februari 2013 is Eindhoven Airport ook officieel thuisbasis voor drie vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij. Bovendien start transavia.com met 4 nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport, te weten Bologna, Madrid, Napels en Kopenhagen. Om dit bekend te maken deelt transavia.com gratis 200 retourtickets uit in winkelcentrum Piazza te Eindhoven. In het winkelcentrum staat een tijdelijke check-in desk waar de tickets worden uitgegeven. De check-in desk wordt omstreeks 10.00 u samen met Froukje de Both geopend door Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com en Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport.

De eerste 100 personen die zich vanaf 10.00 u met paspoort en koffer of reistas melden bij deze check-in desk krijgen twee gratis tickets naar Berlijn, Kopenhagen, Bologna, Nice, Madrid of Napels. Ter plaatse kiezen de winnaars hun bestemming en datum van vertrek (uiterlijk tot en met 17 maart). Wijzigen is na inboeken niet meer mogelijk. Vereist is het meebrengen van het paspoort omdat de tickets direct worden geboekt.

Eindhoven Airport is naast Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam Airport Schiphol de derde basis van transavia.com in Nederland. Vanaf februari heeft transavia.com op Eindhoven Airport een thuisbasis voor drie vliegtuigen. Ook het aantal bestemmingen dat vanaf Eindhoven Airport te bereiken is groeit. Vanaf deze maand zijn ook Bologna, Madrid, Napels, Kopenhagen en Berlijn aan de bestemmingen toegevoegd. Het aantal  lijndienst- en charterbestemmingen deze zomer vanaf Eindhoven komt daarmee op 27.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …