Home Noord-Brabant Eindhoven Steekpartij in de Joost van Clevestraat

Steekpartij in de Joost van Clevestraat

Zaterdagnacht omstreeks 02.00 uur is in de Joost van Clevestraat een 51-jarige man (en niet zoals eerder vermeld 41) uit Vught aangehouden in de woning van een 31- jarige Eindhovenaar. De 51-jarige wordt ervan verdacht de 31-jarige neergestoken te hebben. De Eindhovenaar is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn situatie is inmiddels stabiel. Een getuige van het voorval waarschuwde de politie, die meteen ter plaatse kwam. Er wordt onderzocht wat de relatie tussen het drietal is.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…