Home Noord-Brabant Eindhoven Inbrekers Woenselsestraat aangehouden

Inbrekers Woenselsestraat aangehouden

Een 21 jarige vrouw en een 18-jarige man uit Eindhoven zijn de afgelopen dagen aangehouden als verdacht van inbraak in een woning. Al eerder, woensdagmorgen. had de politie al een 21-jarige man uit Eindhoven aangehouden in zijn woning. Het drietal wordt ervan verdacht dat zij op 2 februari van dit jaar een inbraak hebben gepleegd in een woning aan de Woenselsestraat. Daarbij werden onder andere een televisie en computerapparatuur weggehaald.

Onderzoek van de politie leidde tot de aanhouding van de eerste verdachte. Hij is in verzekering gesteld. In het onderzoek, onder andere in getuigenverklaringen, kwam de identiteit van de andere verdachten naar voren. De vrouw is woensdag in het bureau aan de Mathildelaan aangehouden en de 18-jarige man is donderdagmorgen in zijn woning aangehouden. De politie denkt de zaak opgelost te hebben.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…