Home Noord-Brabant Den Bosch Hennepkwekerij ontdekt na inbraakmelding

Hennepkwekerij ontdekt na inbraakmelding

Na een inbraakmelding heeft de politie dinsdag een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Edisonstraat in Den Bosch. Kort na 12.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat twee mannen probeerden in te breken in de woning. Daarbij werd ook een signalement van de daders doorgegeven. Toen agenten naar het huis reden, zagen ze in de Edisonstraat twee mannen lopen die aan de omschrijving voldeden. Eén van hen, een 43-jarige man zonder bekend woonadres, werd meteen aangehouden en ingesloten. De ander ging er vandoor. Politiemensen die poolshoogte namen bij de betrokken woning, ontdekten dat er een hennepkwekerij met zo’n 200 planten in zat. Alle planten en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De stroom was illegaal afgetapt. De 34-jarige bewoner, die thuiskwam toen de politie bij zijn woning was, werd aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal. Rond 21.30 uur zagen surveillerende agenten op de Antoon der Kinderenlaan een man lopen die aan het signalement van de tweede inbraakverdachte voldeed. De 20-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch werd aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…