Home Noord-Brabant Helmond Schietpartij in de Ridderstraat

Schietpartij in de Ridderstraat

Een 44-jarige man uit Helmond is dinsdagavond in een woning aan de Ridderstraat in Helmond gewond geraakt bij een schietpartij. Om 20.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er iemand gewond zou zijn geraakt bij een schietpartij in een woning. Voor de woning stonden enkele buurtbewoners en in de woning zat een man die was neergeschoten. Personeel van de ambulancedienst vervoerde de man naar een ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek naar de dader of daders.

Bij de woning trof de politie een 27-jarige man uit Schijndel aan en een man van 21 uit Helmond. Omdat het vermoeden bestond dat ze iets met de schietpartij te maken zouden kunnen hebben, werd het tweetal aangehouden.

Omdat de gezondheid van het slachtoffer op de eerste plaats komt kon er van hem nog geen verklaring opgenomen worden en tast de politie nog in het duister wat betreft het motief.

 

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Spoofing met pinfraude op de Overloop Helmond

Goed nieuws, de zaak is opgelost. De verdachte heeft zichzelf vlak na berichtgeving op pol…