Home Noord-Brabant Den Bosch Man aangehouden na diefstal brandstof

Man aangehouden na diefstal brandstof

De politie heeft donderdagochtend rond 1.30 uur op de Havenweg in Lieshout een 41-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van diesel.

Kort daarvoor zagen agenten bij een tankstation op de Oranjelaan een man in een bus zitten. Aan de achterkant van het voertuigen waren slangen zichtbaar en ook werden enkele vaten gezien met mogelijk brandstof. Omdat de chauffeur van de bus niet reageerde, werd een raam van de bus ingeslagen. Daarop startte de inzittende direct het voertuig en ging er met hoge snelheid vandoor. Voor het kanaal sloeg hij rechtsaf de Wilhelminaweg in. Op de Havenweg reed de bus op een dicht staande slagboom en konden agenten de man aanhouden. Het is nog niet duidelijk hoeveel diesel er exact is weggehaald bij het pompstation. De Bosschenaar is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …