Home Noord-Brabant Breda Alcoholcontroles na voetbalwedstrijd NAC-NEC

Alcoholcontroles na voetbalwedstrijd NAC-NEC

De politie heeft zaterdagavond na afloop van de wedstrijd NAC-NEC een alcoholcontrole gehouden op de Rat Verleghstraat (P7) in Breda. Er werden tussen 22.00 en 23.30 uur zes bestuurders betrapt op het rijden onder invloed. Slechts een deel van de vertrekkende auto’s kon worden gecontroleerd. Vanaf 01.00 tot 03.00 uur werd de controle voortgezet op de Smederijstraat. Daar waren vijf bestuurders die te diep in het glaasje hadden gekeken.

Bij de controles moesten drie automobilisten, waarvan twee beginnend bestuurders, hun rijbewijs inleveren omdat het geconstateerde alcoholpercentage veel te hoog was. De politie vermoedt dat vanwege de alcoholcontroles diverse potentiële bestuurders vanaf het stadion een taxi hebben genomen. De resultaten zijn voor de politie aanleiding om vaker na de wedstrijd van NAC een alcoholcontrole te houden.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…