Home Zuid-Holland Den Haag Verkeersovertreder aangehouden

Verkeersovertreder aangehouden

Twee politieagenten raakten zondagochtend om 03.30 uur op de Grent gewond toen zij een 18-jarige Voorhouter wilden aanhouden na een verkeerscontrole in Noordwijk. Agenten zagen dat de verdachte zonder fietsverlichting reed en spraken de man aan. Zij vroegen de man een identiteitsbewijs dat hij niet aan de agenten wilde tonen. Hierna hielden de agenten de verdachte aan waarna deze verzet pleegde. Agenten gebruikten pepperspray om hem te kunnen aanhouden. De 18-jarige rende weg en werd even later op de Lijnbaanweg aangehouden. Bij de aanhouding liepen beide agenten lichte kneusingen op.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Explosie veroorzaakt schade aan deur theehuis

Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op dinsdag…