Home Noord-Brabant Breda Dronken bestuurder probeert politie te ontlopen

Dronken bestuurder probeert politie te ontlopen

Surveillerende agenten wilden vrijdagnacht rond 00.30 uur op de Markkade in Breda een personenauto controleren. De automobilist bemerkte de politie en verhoogde de snelheid. Hij negeerde een stopteken. Er volgt een achtervolging waarbij de bestuurder diverse verkeersovertredingen maakte. De agenten zagen de auto geparkeerd staan in de Spoorbaanstraat. De verdachte zat niet meer in de auto. Hij werd aangetroffen in de omgeving en werd aangehouden. De 37-jarige Bredanaar bleek te veel te hebben gedronken. Hij blies 660 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingenomen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…