Home Noord-Brabant Breda Vierde scholier aangehouden in zaak mishandeling tijdens voetbaltoernooi

Vierde scholier aangehouden in zaak mishandeling tijdens voetbaltoernooi

De politie heeft zaterdag een vierde jeugdige verdachte aangehouden in het onderzoek naar de mishandeling van een 12-jarige jongen tijdens een voetbaltoernooi. Het gaat om een 11-jarige jongen uit Breda. Eerder werden in dit onderzoek al drie scholieren (13,13 en 12 jaar oud) aangehouden. Het slachtoffer werd tijdens een voetbaltoernooi op woensdag 3 april aan de Wikketuin tegen zijn hoofd getrapt en raakte gewond aan zijn gezicht. De politie nam aangifte op en startte een onderzoek. Donderdag werd al een 13-jarige jongen uit Breda aangehouden. Hij werd in verzekering gesteld en na verhoor zondag weer in vrijheid gesteld. Vrijdag werden een 13- jarige en 12-jarige jongen, beiden uit Breda, aangehouden. Zij zijn voor verhoor meegenomen naar een politiebureau en later op de dag heengezonden.

De 11-jarige verdachte is zaterdag verhoord. Nadat hij een verklaring had afgelegd, is ook hij weer in vrijheid gesteld. Er worden geen nieuwe aanhoudingen meer verwacht. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en spreekt nog met diverse getuigen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van het incident.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…