Home Zuid-Holland Rotterdam Dodelijk slachtoffer bij brand Oldegaarde Rotterdam-Zuid

Dodelijk slachtoffer bij brand Oldegaarde Rotterdam-Zuid

Bij een brand in een woning aan de Oldegaarde in Rotterdam-Zuid is maandagmiddag een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om een man waarvan de identiteit nog niet bekend is. Rond twaalf uur brak de brand uit op de vierde (tevens bovenste) verdieping van een flatgebouw. De brandweer schaalde al snel op naar grote brand, omdat er vermoedelijk een slachtoffer in de woning zou zijn. Ongeveer een half uur later was de brand meester. Er werd inderdaad een lichaam in de woning aangetroffen, het slachtoffer bleek overleden. De identiteit wordt onderzocht.

Vijf omliggende woningen werden ontruimd. De woningen liepen lichte rookschade op. Nadat de woningen waren geventileerd, konden de tien bewoners weer terug. De getroffen woning brandde volledig uit. De brandweer en de Forensische Opsporing van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…