Home Noord-Brabant Breda Porsche gestolen in Breda

Porsche gestolen in Breda

Zaterdagavond is tussen 19.15 en 00.15 uur op de parkeerplaats tegen het kazerneterrein aan de Lovensdijksstraat in Breda, een donkergroene Porsche 911 Carrera Coupé met het kenteken 63-PH-DB gestolen. De auto was voorzien van een alarm. De politie heeft een aangifte opgenomen van de eigenaar en heeft de auto internationaal gesignaleerd. Op de Molenslag werd zaterdagavond na een melding van een buurtbewoner een Ford C Max aangetroffen die een week geleden bij een woninginbraak op de Vincent van Goghstraat in Breda werd gestolen. De auto is getakeld en wordt op sporen onderzocht.

 

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…