Home Noord-Brabant Helmond Benzinemaatschappij stunt met benzineprijs vanwege 150e vestiging

Benzinemaatschappij stunt met benzineprijs vanwege 150e vestiging

Foto (c) Kristel van Hooff

Zondag trotseerden 150 automobilisten bij elk Tango tankstation de extreme kou voor een korting op benzine van ruim 30 cent per liter. Ter ere van de opening van het 150ste tankstation organiseerde de prijsvechter zondag een landelijke actie waarbij 150 klanten per tankstation met ruim 30 cent korting per liter Euro95 kunnen tanken. Euro95 kost 1,50 per liter en Diesel 1,30 per liter. In de nieuwste vestiging in het Brabantse Someren mogen automobilisten deze zondag 24 uur lang voor het stunttarief hun tank vullen. Bij de 149 andere vestiging verspreid over heel Nederland geldt een ‘happy hour’-periode van maximaal twee uur of 150 auto’s. Die periode verschilt per locatie.

Edwin van Walsum, Sales Coördinator Tango: “Toen we deze actie bedachten gingen we er vanuit dat de temperatuur eind maart een stuk aangenamer  zou zijn. Deze gure omstandigheden hadden wij natuurlijk niet verwacht. Onze klanten staan te blauwbekken aan de pomp, maar betalen zich gelukkig niet blauw.” De benzinemaatschappij heeft bij elk tankstation verkeersregelaars ingeschakeld. Van Walsum: “Dit doen we om de doorstroming te bevorderen. Vandaag is dat met deze kou extra belangrijk en natuurlijk houden de verkeersregelaars een oogje in het zeil of de automobilisten geen problemen met de kou ondervinden.”

Foto (c) Kristel van Hooff
Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …