Home Noord-Brabant Breda Bredanaar aangehouden voor mishandeling

Bredanaar aangehouden voor mishandeling

Agenten belast met het horecatoezicht hebben vannacht, de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.30 uur op de Haven een 20-jarige Bredanaar aangehouden ter zake mishandeling van een 22-jarige man uit Etten-Leur. Het slachtoffer deed aangifte en verklaarde klappen te hebben gehad, hij liep twee bloeduitstortingen op zijn voorhoofd en schaafwonden op. De verdachte verklaart dat hij uit zelfverdediging had gehandeld.

Een 19-jarige Bredanaar werd omstreeks 03.30 uur aangehouden op de Vismarktstraat omdat hij de openbare orde verstoorde. Een portier van een horecazaak vertelde dat de knul binnen ruzie zocht met andere bezoekers. Hij had tegen een van hen geroepen dat hij hem neer zou schieten. Op het bureau bleek dat de verdachte nog een straf van vijf dagen had openstaan voor een ander strafbaar feit. Hij is daarom naar het cellencomplex gebracht.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…