Home Noord-Brabant Den Bosch Medeplichtige diefstal uit garagebedrijf gearresteerd

Medeplichtige diefstal uit garagebedrijf gearresteerd

Vrijdagavond heeft de politie een 30-jarige man uit Rosmalen aangehouden, omdat hij als medeplichtige wordt gezien aan een diefstal uit een garagebedrijf in Sittard. Rond 18:00 uur bezocht de man samen met twee andere mannen een garagebedrijf aan de Bergerweg. Terwijl de man om informatie vroeg over een bepaalde auto, wisten zijn twee metgezellen een beurs met een aanzienlijk geldbedrag bij de balie te stelen.

Op het tumult dat hierop ontstond kwamen ook andere medewerkers van het garagebedrijf af. De twee mannen wisten echter nog uit de zaak te vluchten, sprongen in een gereedstaand busje en reden weg. De derde man bleef achter in de zaak. Het aanwezige personeel zorgde ervoor dat hij niet kon vertrekken en waarschuwde de politie.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Jonge wizzkids zetten hun digitale talent in tijdens re_B00TCMP

Op 25 november organiseerden de politie, gemeenten, Openbaar Ministerie en het Regiobureau…