Home Noord-Brabant Breda Politie haalt dronken student van dak studentenhuis

Politie haalt dronken student van dak studentenhuis

De politie arresteerde in de nacht van vrijdag 15 maart op zaterdag 16 maart 2013 een dronken jongeman. Hij stond te balanceren op het dak van een studentenflat in de Torenstraat in Breda. Agenten kregen rond 03.00 uur het bericht dat er in de Torenstraat iemand vanaf en dak stenen en dakpannen naar beneden gooide. De stenen vielen op straat kapot op niet al te grote afstand van uitgaanspubliek. Vanwege de gevaarlijke situatie zette de politie de omgeving af.

Uit onderzoek bleek dat er zich een dronken man op het dak bevond. De student verplaatste zich over de steile en gladde daken. De agenten konden via de woningen van wakker geworden bewoners ook het dak betreden. De 20-jarige man (uit Ulvenhout) werd gearresteerd. Hij was erg dronken en moest van het dak geholpen worden. In het politiebureau werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt

Hij vertelde dat hij bij een vriend in een studentenhuis logeerde en via de daken naar een ander adres wilde lopen. De stenen en dakpannen waren niet opzettelijk dakpannen naar beneden gegooid, maar waren bij zijn diverse val en glijpartijen van het dak gevallen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie legt op een later tijdstip nog contact met de bewoners van de beschadigde panden in de Torenstraat.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …