Home Noord-Holland Hilversum Auto rijdt tegen woning

Auto rijdt tegen woning

Vrijdag 15 maart ramde even voor 17.00 een auto de voorgevel van een woning aan de Bosdrift in Hilversum. Een 66-jarige automobiliste uit Hilversum reed over de Van Oldenbarneveltlaan richting de Bosdrift. De vrouw reed de Bosdrift op zonder voorrang te verlenen aan een 19-jarige automobilist uit Hilversum die op deze voorrangsweg reed. Een aanrijding volgde met als gevolg dat de auto van de Hilversumse door een tuinhek reed tegen de voorgevel van de woning aan. De pui raakte ontwricht en het raam barstte. De automobiliste kwam met de schrik vrij. Zij werd uit voorzorg door ambulancepersoneel nagekeken.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…