Home Noord-Brabant Kempen Vermist – Peter van Mill

Vermist – Peter van Mill

De 69 jarige Peter “Peer” van Mill  is sinds zaterdag 08 juli 2023 vermist uit Veldhoven.

Peter van Mill is op 8-7-2023 omstreeks 08.30 uur van huis vertrokken en tot op heden niet meer thuis gekomen. Zijn vriendin en broer hebben geen idee waar hij op dit moment kant zijn. Het is de eerste keer dat hij weggaat en niet meer terug is gekomen. Hij is het laatst gezien in zijn woonplaats Veldhoven. Peter heeft als bijnaam “Peer” en gaat regelmatig fietsen en wandelen. Hij zou nu ook weg zijn op zijn mountainbike. Peter draagt een korte spijkerbroek, zwarte sneakers en een zwarte zonnebril. 

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …