Home Zuid-Holland Rotterdam Pernis – Getuigen gezocht na steekincident Pernis

Pernis – Getuigen gezocht na steekincident Pernis

Zondagochtend rond 8.45 uur gaat het mis in een woning aan de Verheulstraat in Pernis. De politie krijgt een melding dat er zou zijn gestoken. Een 38-jarige man raakte hierbij zwaargewond. Hij is onder assistentie van Medisch Mobiel Traumateam naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Er is nog niemand aangehouden.

Om te achterhalen wat er is gebeurd in de woning en wie verantwoordelijk is voor de verwondingen van de man, doet de politie verder onderzoek. Zo startte zij een buuronderzoek en ook wordt de woning doorzocht op sporen. Heeft u op zondagmorgen vroeg iets gehoord of gezien wat de politie kan helpen in dit onderzoek? Dan horen wij u graag. U kunt contact opnemen via onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogvliet – Gewonde vrouw na schietpartij en mishandeling in Hoogvliet

Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond aangetroffen aan de Lengw…