Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Gezocht – Diefstal pinpas en pinfraude in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Gezocht – Diefstal pinpas en pinfraude in Bergen op Zoom

Op 26 augustus, tegen 13 .00 uur, was een 62-jarige vrouw bij La Place bij de Wouwse Tol met enkele familieleden. Het was daar op dat moment druk. De vrouw rekende af met haar pinpas. Tijdens het eten bleek dat haar tas openstond. Om 17.30 uur keek ze op haar Rabobank-app en zag dat haar rekening bijna was leeg gepind.

Er waren pintransacties met haar pas geweest bij een geldautomaat van de Rabobank aan de Jacob Obrechtlaan in Bergen op Zoom. Ook was er op twee locaties in België mee gepind. Vermoedelijk is de pas bij La Place al gestolen nadat haar pincode was afgekeken.

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Vrouw aangehouden in onderzoek naar beroving

De politie heeft woensdag 30 november kort voor middernacht een 40-jarige Bredase aanhoude…