Home Noord-Brabant Breda Rijen – Gezocht – Valse e-mail ICS en frauduleus pinnen in Rijen

Rijen – Gezocht – Valse e-mail ICS en frauduleus pinnen in Rijen

Op 7 mei jl. ontving een 37-jarige man een email van ICS. Daarin stond dat hij zijn huidige betaalpas kosteloos kon vervangen, omdat de huidige pas bijna was verlopen. Daar kwam nog een mail overheen en de man heeft toen een link aangeklikt waarin hij een formulier invulde. Vervolgens kreeg hij weer een mail waarin stond dat hij binnen twee dagen een nieuwe pas kreeg en de oude pas op moest sturen naar een adres in Rijen.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Man neergeschoten bij overval op woning

In de nacht van zondag op maandag, rond drie uur werd een woning aan de Vierde Rompert doo…