Home Nederland Minister-president Rutte bezoekt Nederlandse militairen in Litouwen

Minister-president Rutte bezoekt Nederlandse militairen in Litouwen

Minister-president Rutte brengt op 10 en 11 augustus samen met Commandant der Strijdkrachten, generaal Tom Middendorp, een troepenbezoek aan de 270 Nederlandse militairen in Rukla, Litouwen. De Nederlanders maken deel uit van de vooruitgeschoven aanwezigheid (enhanced Forward Presence) van NAVO-strijdkrachten in de Baltische staten en Polen.

Naast informele ontmoetingen met Nederlandse militairen heeft de minister-president ook een bilateraal gesprek met President Grybauskaite van Litouwen. Gezamenlijk wonen zij een dynamische demonstratie bij van de multilaterale NAVO-inzet in Litouwen.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zes verdachten aangehouden na steekincident in Den Haag

In Den Haag zijn zes mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincid…