Home Nederland Talpa brengt openbaar volledig bod in contanten uit op Telegraaf Media Groep

Talpa brengt openbaar volledig bod in contanten uit op Telegraaf Media Groep

Talpa brengt een openbaar bod uit op alle uitgegeven (certificaten van) gewone aandelen in Telegraaf Media Groep (TMG) tegen een biedprijs van EUR 6,50 in cash per TMG Aandeel.

Talpa brengt dit bod uit onder de voorwaarden en restricties zoals opgenomen in het biedingsbericht gedateerd 13 juni 2017 dat vandaag door Talpa algemeen verkrijgbaar wordt gesteld (het “Biedingsbericht”). Het Biedingsbericht is op 13 juni 2017 goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten (de “AFM”). Onder verwijzing naar de mededelingen, voorwaarden en restricties zoals opgenomen in het Biedingsbericht worden de houders van TMG Aandelen (de “Aandeelhouders”) uitgenodigd om hun TMG Aandelen aan te bieden aan Talpa op de wijze en onder de voorschriften en voorwaarden zoals in het Biedingsbericht beschreven.

Indien het Bod gestand wordt gedaan, zal aan de Aandeelhouders die hun TMG Aandelen onder het Bod aanmelden, betaling in contanten plaatsvinden van de Biedprijs ten bedrage van EUR 6,50 (inclusief dividend of enige andere uitkering op de TMG Aandelen die reeds is aangekondigd maar nog niet is betaald of die wordt aangekondigd voor de Dag van Overdracht (zoals hieronder nader gedefinieerd) en – als gevolg daarvan – zal de Biedprijs verminderd worden om deze vaststelling van dividend, betaling van een eerder vastgesteld dividend, of andere uitkering, indien van toepassing, voor de Dag van Overdracht te reflecteren) voor elk TMG Aandeel dat op geldige wijze is aangemeld (of op ongeldige wijze, mits Talpa de aanmelding daarvan desalniettemin heeft aanvaard) en geleverd.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zes verdachten aangehouden na steekincident in Den Haag

In Den Haag zijn zes mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincid…