Home Gelderland Achterhoek Man gewond na ruzie in AZC Winterswijk

Man gewond na ruzie in AZC Winterswijk

stapelbedden asiel assielziekerscentrum azc slaapzaalDonderdagavond 27 augustus is een 23-jarige man uit Albanië gewond geraakt tijdens een conflict met twee andere mannen op een kamer in het asielzoekerscentrum aan de Amstelstraat in Winterswijk.

De drie bewoners verbleven op dezelfde kamer en kregen om nog onduidelijke reden een conflict met elkaar. Daarbij is de 23-jarige man gestoken met een voorwerp en gewond geraakt. Het is nog niet duidelijk welk voorwerp gebruikt is, ook dit wordt nog onderzocht.

De 23-jarige man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee mannen, twee mannen van 21 en 19 uit Kosovo, zijn er vandoor gegaan. Er is door de politie nog wel in de omgeving gezocht naar de mannen, maar ze zijn niet meer aangetroffen.

Hun identiteit is bekend bij de politie, dus als ze ergens gecontroleerd worden zullen ze alsnog worden verhoord over dit incident. Ook de man die in het ziekenhuis ligt zal, zodra dat kan, door de politie verhoord worden over het voorval.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn Zwolle – Hogeschool Windesheim en Politie Oost-Nederland gaan samen voor innovatie

Directeur Bert Meijer van de Hogeschool Windesheim en Oscar Dros, politiechef van de eenhe…