Home Limburg Venlo Verdachten mishandeling aangehouden dankzij cameratoezicht

Verdachten mishandeling aangehouden dankzij cameratoezicht

Dankzij beelden van bewakingscamera’s heeft de politie in Venlo twee verdachten van een mishandeling kunnen aanhouden. Het gaat om twee mannen van 23 en 25 jaar uit Venlo. In de nacht van zaterdag op zondag ontstond er een opstootje op de Peperstraat. Via de bewakingscamera’s was te zien hoe twee personen een man schopten en sloegen. Een patrouille die snel ter plaatse was, hield één van het tweetal aan. De ander ging er vandoor en de achtervolging werd te voet ingezet. Op de Havenkade is hij in zijn kraag gegrepen. Het 40-jarige slachtoffer uit Steyl raakte gewond aan zijn hoofd.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…