Home Limburg Venlo Kunstroof vanavond bij Opsporing Verzocht

Kunstroof vanavond bij Opsporing Verzocht

Het programma Opsporing Verzocht van de AVRO besteedt dinsdagavond aandacht aan de kunstroof bij museum van Bommel van Dam. Bij het museum werden afgelopen vrijdag vier kunstwerken gestolen. In de uitzending vraagt de politie aandacht voor de vluchtroute van de daders. Ze zijn vermoedelijk op de Stalbergweg in een auto gestapt en gevlucht richting de Hertog Reinoudsingel. Verder toont de politie afbeeldingen van de kunstwerken.

Opsporing Verzocht begint om 21:30 uur op Ned.1 – Herhaling morgen om 12:00 uur op Ned. 2.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…