Home Limburg Venlo Kunstroof vanavond bij Opsporing Verzocht

Kunstroof vanavond bij Opsporing Verzocht

Het programma Opsporing Verzocht van de AVRO besteedt dinsdagavond aandacht aan de kunstroof bij museum van Bommel van Dam. Bij het museum werden afgelopen vrijdag vier kunstwerken gestolen. In de uitzending vraagt de politie aandacht voor de vluchtroute van de daders. Ze zijn vermoedelijk op de Stalbergweg in een auto gestapt en gevlucht richting de Hertog Reinoudsingel. Verder toont de politie afbeeldingen van de kunstwerken.

Opsporing Verzocht begint om 21:30 uur op Ned.1 – Herhaling morgen om 12:00 uur op Ned. 2.

Laad meer Venlo

Geef een antwoord

Bekijk ook

Venlo – Nieuwe getuigenoproep zware mishandeling Karbindersstraat

Op vrijdagavond 26 augustus, rond de klok van 22:00 uur, werd een 53-jarige man op de Karb…