Home Limburg Kerkrade Koninklijke Onderscheiding voor de heer van den Tillaard

Koninklijke Onderscheiding voor de heer van den Tillaard

Zondag rond 13.45 uur ontving de heer M.B.J.M. van den Tillaard (Mathieu) uit handen van de heer Jos Som, burgemeester van Kerkrade, een Koninklijke Onderscheiding. Hij wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in de Auw Noeëdkirch te Heilust, ter gelegenheid van de viering van het 90-jarig verenigingsjubileum van de Harmonie St. Jozef Kaalheide.

Van den Tillaard is sinds 1953 lid en coördinator van de club van 100 van de Harmonie St. Jozef. Verder is hij ook lid van de muziekcommissie en medeorganisator van activiteiten van harmonie St. Jozef Kaalheide in Kerkrade. Tegenwoordig is de heer van den
Tillaard bestuurslid van deze harmonie. Deze functie bekleedt hij met tussenposen sinds 1971.

Verder is de heer van den Tillaard sinds 1971 lid en secretaris van de werkgroep concertwedstrijden van de Stichting Wereld Muziek Concours Kerkrade. Daarnaast was hij secretaris van de muziekadviescommissie en tijdens de WMC-festivals en tussenliggende wedstrijden is hij jurysecretaris. In 1993 heeft hij de Eremedaille, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau, in zilver ontvangen.

Laad meer Kerkrade

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…