Home Limburg Kerkrade Politie zoekt jongetje

Politie zoekt jongetje

De politie heeft vrijdagmiddag een 26-jarige man uit Kerkrade aangehouden op verdenking van wederrechtelijke vrijheidsberoving. De man zou vrijdagmorgen rond 8.30 uur op de Kampstraat in Kerkrade een nog onbekend jongetje hebben aangesproken en meegenomen in zijn paarsblauwe Volkswagen Polo. Het betreft een jongen van ongeveer tien jaar oud met blond haar en een zwarte bril. Hij droeg een donkerkleurige jas met rood en had een schooltas bij zich. De politie heeft de auto van de verdachte voor verder onderzoek in beslag genomen. Daarnaast heeft zij huiszoeking gedaan in vier panden. Het jongetje werd daarbij niet aangetroffen. Bij de politie is tot nu toe geen melding gemaakt van een vermissing.

Laad meer Kerkrade

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…