Home Limburg Heuvelland Maastricht Bryan Smeets wederom vooraf aan punten winst voor MVV

Bryan Smeets wederom vooraf aan punten winst voor MVV

Bryan Smeets (Unique Photo)

MVV Maastricht won uit in Velzen tegen de plaatselijke Telstar. Waar vorige week Bryan Smeets,  Maastricht een punt bezorgde met 2 doelpunten in 2 minuten, ging de Maastrichtenaar en sterrendrager tegen de ploeg van Marcel Keizer vooraf aan de doelpunten die MVV nu de winst opleverde.

Het was een matig duel. MVV opende dan ook in de 35ste minuut toen Bryan Smeets zijn team genoot Marc Veldmate in de gelegenheid bracht te scoren voor de sterrendragers. Met een 0-1 voorsprong,  een gele kaart voor Labylle en Rutjes begonnen de Maastrichtenaren aan de tweede helft.

In de 50ste minuut wist Tom van Hyfte de stand na 0-2 te tillen. Wederom ging Smeets vooraf. MVV leek makkelijk de punten binnen te halen echter werd het nog spannend in de tweede helft. Nadat Koen Daerden het veld geblesseerd moest verlaten en Malcolm Esajas plaats moest maken voor de la Rosa wist Jergé Hoefdraad zijn ploeg terug in de wedstrijd te brengen met een doelpunt in de 71ste minuut.

MVV Maastricht kreeg het moeilijk in de laatste fase van de wedstrijd waarin, tot schrik van vele MVV fans, Shabir Isoufi zich liet vallen in het 16 meter gebied van MVV, en scheidsrechter Edwin van de Graaf snel floot en zich begaf naar de overtreding, maar  niet voor het geven van een strafschop. Shabir Isoufi kreeg de gele kaart toegewezen.

In de 4 minuten blessure tijd moest ook Labylle van MVV zijn tweede gele kaart en dus rood incasseren. De selectie van Rene Trost wist met 10 spelers alsnog de belangrijke 3 punten mee te nemen naar Maastricht alwaar Sparta Rotterdam, titel kandidaat, wederom 3 belangrijke punten verloor.

Als Veendam de competitie mag afmaken, staan de Maastrichtenaren nu wederom op de eerste plaats met Helmond Sport en Volendam. Volendam neemt met doelsaldo de koppositie in. Sparta Rotterdam, de ploeg die veel druk kreeg opgelegd, zakt naar een vierde plaats.

Broez`n op 1710.01.699 St. Red SC Veendam .

Laad meer Maastricht

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…