Home Flevoland Almere FC Oss – Almere City FC (3-2)

FC Oss – Almere City FC (3-2)

Op tweede paasdag heeft FC Oss de wedstrijd in de Jupiler League tegen Almere City met 3-2 gewonnen. In de 82e minuut kopte Kenny Teijsse de winnende goal binnen voor de Ossenaren. De formatie van Fred Grim verloren de Almeerders met een 14e plek in de stand het zicht op de play-off plaatsen.

De Almeerse doelman Dennis Gentenaar schoot onbedoeld de bal in de voeten van Marcel Van der Sloot, die daarop de bal na exact zeventien seconden simpel in het doel kon schieten. Fabian Serrarens trok na zeven minuten de stand echter weer gelijk. De spits tikte de bal na een diepe bal door Charles Dissels beheerst over Oss-doelman Richard Arends heen. Serrarens was voor de rust nog tweemaal dicht bij een doelpunt en ook van Ossche zijde was er gevaar, maar kon Gentenaar de pal van Dennis Jansen nog net parreren.

In de 52e minuut kwam Oss nogmaals op voorsprong. De nummer 10 van FC Oss, Marcel van der Sloot benutte een penalty, verdiend na een overtreding van Hicham Faik op Cayfano Latupeirissa. Een terechte voorsprong voor de ploeg van trainer Anton Janssen. In de 72e minuut echter kwamen de Almeerders toch weer langszij. Charles Dissels trok naar binnen en passeerde doelman Richard Arends met een schuiver in de korte hoek. Trainer Fred Grim had de Ossenaren even in de greep en enkele minuten later konden de bezoekers nog op voorsprong komen toen Cees Toet uiteindelijk alleen goalie Arends op zijn pad trof.

In de 82e minuut was het echter FC Oss die via Kenny Teijsse de winst definitief in Oss hield, waardoor FC Oss uiteindelijk nog net een kans maakt op de play-offs. Door het faillissement van Veendam en de winst op Almere City, stijgen de Ossenaren naar de negende plaats.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Overvallen in Almere Haven

De afgelopen maanden zijn er meerdere woningen, supermarkten en winkels overvallen in Alme…